werkwijze

Een digitale oplossing op uw maat

Hoe gaan we te werk?

De website moet bezoekers een antwoord op hun ‘vragen’ bieden en uw imago ondersteunen en uitdragen. Eenmaal op uw website willen we ook dat de bezoeker zich thuis voelt en liefst een gewenste actie onderneemt. Hieronder overloop ik het proces om tot zo’n doeltreffende website te komen.

01

Analyse

Via gerichte vragen over uw activiteit en een analyse van de concurrentie onderzoeken we welke richting we met uw website uit kunnen. Het is belangrijk om voor deze fase voldoende tijd uit te trekken. Deze fase bepaalt het fundament waarop de website zal gebouwd worden. We willen vermijden dat ons gebouw halverwege de constructie instort.

02

Content

De teksten worden verzameld, aangepast en geschreven. We gaan op zoek naar afbeeldingen en eventueel video’s die het doel van de website het best ondersteunen. Een website moet gevuld worden met relevante content die een antwoord biedt op de vragen van bezoekers.

03

Design

Op basis van de bevindingen van de analyse en de beschikbare content maken we een eerste aanzet om de ergonomie van de website in te richten. Welke pagina’s hebben we nodig? Hoe bouwen we het menu op? Waar plaatsen we buttons? De sjablonen voor de verschillende inhoudstypes als producten, contact-pagina, home page enz. krijgen een eerste invulling.

 

04

Website

Websites bouwen gaat om het maken van vele kleine en grote keuzes. Ook kunnen tijdens de bouw nieuwe ideeën de kop opsteken. Bijsturen is mogelijk én nodig als de omstandigheden daarom vragen. Hoe beter de voorbereiding, hoe minder ingrijpend mogelijke aanpassingen zullen zijn. Vanzelfsprekend zal de website ook perfect leesbaar zijn op smartphone.

05

Vindbaarheid

We willen ook onze plaats opeisen in de zoekresultaten op het web. De website bouwen we daarom SEO-vriendelijk op, zowel technisch als qua inhoud. Google Analytics zal ons helpen om de doeltreffendheid van de website te meten. We sturen bij wanneer nodig.

Social media, video en custom oplossingen

Ik kan veel realiseren maar er zijn hiaten in mijn kennis en interesses. Voor het inzetten van social media (ook LinkedIn) werk ik samen met een aantal specialisten. Ook het maken van video’s van professionele kwaliteit behoort tot de mogelijkheden. Voor technische oplossingen op maat kan ik rekenen op een high-level back-end developer.

Contacteer me

Zet vandaag nog de eerste stap. Op deze manier kunnen we uitzoeken of we op dezelfde golflengte zitten. Wie weet vinden we snel een gepast antwoord op uw digitale noden.