Over mezelf

Steeds op zoek naar de beste oplossing

Over mezelf

Al vanaf jonge leeftijd had ik een gezonde interesse in technologie. De eerste stapjes werden gezet met de ZX Spectrum en Commodore Amiga. Ja, ik heb ondertussen al enkele decennia op de teller staan. Maar mijn passie voor muziek, meer bepaald klassieke muziek, was in die jaren sterker waardoor ik de eerste twintig jaar van mijn carrière in de muziek heb doorgebracht.

De hoogdagen van de CD kon ik vanop de eerste rij meemaken: eerst als verkoper/aankoper bij Fnac, dan vertegenwoordiger voor een lokale distributeur en ten slotte Product en Purchase Manager bij Codaex. Deze Belgische firma was één van de grootste van de wereld in deze sector.

De CD-markt kreeg het steeds moeilijker. De zin om mijn eigen weg in te slaan, nam toe. Eerst was er Agora Classica, een digitaal project rond klassieke muziek. Agora Classica schopte het zelfs tot laureaat van Bizidee, een wedstrijd voor starters. Dat smaakte naar meer en al snel was ik websites aan het onderhouden om er vervolgens ook zelf te gaan bouwen. Deze ingeslagen weg sluit mooi aan bij mijn talenten en interesses. Vandaag bouw en onderhoud ik bijna uitsluitend websites.

De lijst met gerealiseerde projecten breidt steeds verder uit. Hieronder kan u mijn recentste creaties terugvinden.

Recente websites

Contacteer me

Zet vandaag nog de eerste stap. Op deze manier kunnen we uitzoeken of we op dezelfde golflengte zitten. Wie weet vinden we snel een gepast antwoord op uw digitale noden.